Kategorije

Anti-age tretmani

Ultimate Uplift/ L’Institut Divine Signature Facial
Stimulskin Divine lifting tretman za podmlađivanje lica
u trajanju od 1h – 11990 din. i 1h 30min. – 15350 din.

Raskošni ritual podmlađivanja čini ovaj tretman najefikasnijim anti–age tretmanom. Kroz ekspertsku Darphin dubinsku masažu lica od 15 minuta koža je pedantno oblikovana poput dragog kamena. Maska i koktel seruma za oči upotpunjuju lifting efekat, dok dragoceno aromatično ulje Nektar 8 cvetova okrepljuje i dovodi kožu u balans. Nega Stimulskin Plus kremom za lice i zonu oko očiju finalni je korak ove podmlađujuće kure. Celokupno područje je preoblikovano i izuzetno hidrirano, a bore manje vidljive. Prirodna barijera kože je ojačana tako što se kolagen i elastin guraju prema površini, čime znaci starenja postaju značajno ublaženi.

TRETMAN JE TRENUTNO NEDOSTUPAN.

Exquisite at any age/ Indulgent Renewing Facial
Predermine regenerativni tretman za podmlađivanje lica
u trajanju od 1h – 9350 din. i 1h 30min. – 11990 din.

Iskusite potpunu obnovu kože kompletnim tretmanom koji koriguje nesavršenosti uzrokovane starenjem i koži vraća njenu prirodnu vitalnost. Dlanovi terapeuta kreiraju ritmičan ples buđenja, revitalizacije i umirenja kože. Uz aromaterapiju ulja cveta jasmina, podmlađujuća eksfolijacija lica omogućava da se koktel anti-age seruma unese u dublje slojeve, čime se stimuliše prirodna proizvodnja kolagena, hidrira i učvršćuje koža. Nakon petnaestominutne dubinske masaže i aplikacije vitaminske maske, Predermine kremom se dodatno popravlja tonus kože i ublažava vidljivost bora. Koža je regenerisana, dobija osvežen i nežan izgled.

In-Depth Facial Massage
Dubinska anti-age masaža lica
u trajanju od 25 minuta – 3300 din.
Serija od 5 masaža – 30% popusta

Učvrstite konture i podmladite lice ovim tretmanom, koji započinje temeljnim čišćenjem lica Darphin mlekom i tonikom. Na taj način se nežno uklanjaju sve nečistoće, čime se koža adekvatno priprema za dalje korake. Putem ekspertske dubinske masaže lica, podstiče se mikrocirkulacija u dubljim slojevima, oblikuju se konture lica i obezbeđuje anti-age efekat. Preporučuje se serija masaža, u kombinaciji sa našim drugim Darphin anti-age tretmanima za lice, kako bi efekti bili intenzivirani i produženi. Masaža započinje delikatnim pokretima u zoni biste i vrata, nastavlja u donjem delu lica, a potom se laganim pokretima masiraju oblasti u predelu jagodičnih kostiju. Na kraju masaže, tretira se čelo. Ovaj podmlađujući tretman se završava nanošenjem odgovarajuće Darphin dnevne nege (serum, krema).