Kategorije
M+G Bergamot Deodorant 73 g

Bergamot Deodorant

3.510,00 din.

Kolekcija: M+G Bergamot

73 g
Dezodorans bez aluminijuma i alkohola, u stiku.

Bergamot je od davinina poznat po svom antiseptičkom dejstvu, svojstvu umirenja kože i energičnom mirisu. Dezodorans u stiku, na bazi bergamota, savršen je za sve koji traže prirodnu alternativu koja potpuno funkcioniše!

“Cruelty-free”, veganski i bez soli aluminijuma, stik je svilenkaste teksture i klizi po koži. Ne ometa prirodne procese kože i ne utiče na zatvaranje pora. Uspešno se bori protiv bakterija koje izazivaju neprijatne mirise zahvaljujući probiotičkim enzimima, prirodnom ekstraktu bergamota i kukuruznom skrobu koji upija višak vlage. Prebiotski enzim saccharomyces ferment filtrate dobijen biljnom fermentacijom, bogat je probiotskim enzimima koji neutrališu bakterije koje izazivaju neprijatne mirise. Ulje eukaliptusa poznato je u tradicionalnoj medicini po svojim prirodnim umirujućim i pročišćavajućim svojstvima, a u dezodoransu pomaže i neutralizaciji neprijatnih mirisa.

Delikatnog mirisa, ovaj sveži dezodorans održava ispod pazuha lagani miris cveta pomorandže, bez isušivanja kože. Idealan je za sve tipove kože, posebno za osetljivu – dermatološki je testiran na 50 učesnika tokom 4 nedelje – bez prijavljenih neželjenih pojava. Svi dezodoransi Malin+Goetz su bez aluminijuma, alkohola, sode bikarbone, parabena i sintetičkih mirisa. Ambalaža je 100% reciklirajuća.

Ne ostavlja fleke na odeći (žute ili bele).
Nanesite na čistu kožu. Ako prelazite sa konvencionalnog dezodoransa ili antiperspiranta na prirodni, morate imati malo strpljenja i vere u svoj prirodni dezodorans! Antiperspiranti zaustavljaju znojenje, pa nakon prestanka njihove upotrebe telo počne da izlučuje više znoja i da se prirodno detoksikuje. Potrebno je dve do tri nedelje prilagođavanja, kako bi se zona potpazušja detoksikovala i prilagodila.
Share