Kategorije
JHG Citizen Queen

Citizen Queen 100 ml

16.380,00 din.

Eau De Parfum

Juliette Has a Gun eau de parfum, ženski

100 ml
Zamišljeni kao serija od pet romantičnih, ali urbanih i modernih parfema, koji nose ime pobunjene Šekspirove dive, naoružane parfemom kao opasnim oružjem njenog šarma, Romano Ricci je do sada lansirao tri parfema na bazi ruže: "Lady Vengeance" i "Miss Charming". Za "Citizen Queen", treći parfem, Julija se primirila i doterala, pokazala svoju otmenu stranu, iako je intimno ista ona trendi devojka koja nosi šešir, naoružana šarmom i...parfemom. Ricci i za ovaj parfem, na bazi mirisa ruže, kaže da je "zagonetan poput pogleda te žene, skrivene iza svog šešira..."
Citizen Queen, lansiran ove godine, u beogradski Metropoliten i Supermaket stigao je u decembru, kao novogodišnji poklon ljubiteljima ovog brenda. Bočica je tri puta teža od uobičajenih parfemskih bočica. Ukrašavanje bočice traje tri dana. Svaka kutija je izrađena ručno u Francuskoj, a potrebne su četiri ruke da vežu specijalnu mašnicu.
Od trenutka ideje za parfem, do realizacije mirisa, bočice i distribucije, parfemu je dat ekskluzivitet. Oko 90 odsto proizvodnje radi se ručno. Dok masovniji brendovi koriste sintetičke mirise, za <em>Juliette </em>su upotrebljene prirodne skupe esencije od svežih ruža, koje su ručno ubrane u zoru, a potom brzo destilovane da se očuva aroma. Ovakve esencije su veoma skupe i retke u parfemima. U svakoj bočici od 100 ml parfemske vode Juliette Has a Gun ima oko 500 ruža.
Share