Kategorije
Hermetica Paris Verticaloud EdP 100ml

Verticaloud

18.990,00 din.

Eau De Parfum

100 ml
Vrtoglavi uspon za duh i čula...

Verticaloud je parfem koji nas ostavlja kao gromom pogođene. Nije ni čudo kada znamo da su u njemu ulje ruže i akord ouda. Arome ove tamne drvenaste smole potiču sa Bliskog Istoka, a u ovom su parfemu sofisticirane i moderne. Živ i razigran molekul ambera u parfemu je malo iznenađenje koje budi kompoziciju.

Vertical: Uspravno. Pravo u nebo. Dalje i više nego što pogled doseže. Vrtoglave visine molekula koji vibrira i raspršuje se sa kože. Verticaloud je parfem koji se penje do vrha najtežom, okomitom stranom, plemenit i odvažan. Satkan od dragocenih sastojaka, on emituje moć koja, uz dosta parfemskog umeća, ima tako mek dodir. Miris je taj koji nas potpuno obavija, poput duha koji lebdi između doline i vrha.

Oud: Jedno od dva lica Verticaloud parfema je oud, redak sastojak: egzotično drvo koje emituje topao, aromatičan, smolast ton iz srca svog drevnog stabla. Njegova prošlost bogata uspomenama daje mu taj mističan, dubok ton. U ovom parfemu oud je dobio novi izražaj a njegovi tonovi drveta i ambera vertikalno se provlače kroz mirisnu piramidu. Vrtoglava, razigrana vrteška tonova, emotivni lift, vertikala za naš duh.

Share