Kategorije
23535

Valaya EdP

30.870,00 din.

Eau De Parfum

75 ml
Blistave aure, pa ipak gotovo opipljive mekoće, Valaya je elegantan cvetno-drvenasti parfem koji evocira dodir vela, ili pamuka na koži. On je poput lake tkanine koja se nosi do same kože, bilo da živite u 18. veku i preko nje imate još mnoštvo slojeva, ili da danas obučete samo belu košulju. Ovaj bezvremeni parfem nosi sveže gornje note bergamota, mandarine i breskve, sa buketom belog cveća u srcu i senzualnom bazom od mošusa.

Bočica za ženske mirise je inspirisana ramovima za slike iz 18. veka, nakitom, svilenim kićankama na raskošnim zavesama francuskih dvoraca. Logo brenda, na bočicama i poklopcu, prikazuje čuvene skulpture konja, koje je Louis XV naručio za svoje imanje 1743. godine, a originali se i danas čuvaju u Louvre-u.

Parfums de Marly je francuski parfemski brend koji je kreirao Julien Sprecher 2009. godine. Inspiracija mu je bila raskoš francuskog dvorca Château de Marly, poznatog kao mesto za zabavu Louis-a XV i odabranih, privilegovanih zvanica. Kroz spoj tradicije i modernosti, raskoši i elegancije, Parfums de Marly je himna francuskom kulturnom nasleđu.

Gornje note: bergamot, mandarina, bela breskva

Srednje note: cvet narandže, vetiver, nympheal (molekul sa mirisom đurđevka)

Bazne note: ambrofiks, mošus, akigalawood (sintetički molekul nalik na pačuli).
Share