Kategorije
Killian ruž
Killian ružKillian ružKillian ružKillian ružKillian ružKillian ružKillian ružKillian ruž

Satin lipstick: Heaven rouge

6.805,00 din.

3,5 g
“Potraga za pravim ružem za usne za svaku je ženu identična potragom za savršenim parfemom. Kada ga otkrije, on postaje njen zaštitni znak. " Kilian HennessyHajde da parfem učinimo vidljivim, rekao je Kilian. Vratimo igru u zonu senzualnosti i zavodljivosti!


I tako je nastao parfemski ruž za usne koji će neko želeti da pojede sa vaših usana, jer je uzbudljiv, zavodljiv i pun neodoljivih gurmanskih mirisa.  Jer kada Le Rouge Parfum šapuće, vaš dah miriše na cvetnu narandžu i vanilu.

Šest boja, svaka u varijaciji sjajne, satenske ili ultra-mat baršunaste završnice. Bogat u nezi felikatne kože usana, lak kao pero, dugotrajan baš kako treba.

Šest boja. Šest crvenih. Kilijan Henesi je uvereni da nijedna boja ne govori tako dobro jezik zavođenja, da nijedna ne izražava individualnost žene kao crvena.

Koja ste vi crvena danas?

Božanska? Afrodizijačka? Možda ona "zabranjena"? Ili opasna? Možda neodoljiva? Čekajte, možda je baš ova đavolska vaša prava crvena?

Hajde da se igramo još.

Uklopite svoj ruž u svoj stil sa svojim parfemom i pokažite svoju idnividualnost. Koji će to izgled biti? Evo predloga za neki od ruževa sa sjajnom završnicom...

A nekada sam bila fina devojka..."The Good Girl Gone Bad" Hej, ti... "The Voulez Vous Coucher Avec Moi"

Ako nećete da idete tako daleko, izaberite istu boju samo u mat varijanti. I zakoračite. Neustrašivo.

Crveni ruž je vraćen na pijedestal koji mu pripada. Namirisan posebnim gurmanskim akordom nerolija i vanile, u raskošnom pakovanju koje mu pripada, sa prepoznatljivim Kilian motivom ugrqviranim u crnom laku.

Stvarno, koja ste vi crvena danas?

#LEROUGEPARFUM  #MYSIGNATURERED
Share