Kategorije
Hermetica Paris Sandalsun EdP 100ml

Sandalsun

18.990,00 din.

Eau De Parfum

100 ml
Sunce u zenitu, dokolica u glavi, sandalovina na koži...

Sandalsun odaje počast blještavom, vrelom, orijentalnom suncu. Miris je sav od kremaste sandalovine, začinjene lešnikom i vanilom. Poput lenjog dana na suncu, Sandalsun istražuje slatku stranu sandalovog drveta.

Sandal (wood): Okosnica parfema, esencija sandalovog drveta, zrači poput sunca u zenitu, emituje drvenast i kremast, mlečan i topao akord. Odgajan u Indiji i Indoneziji, sandalov žbun pruža svoje korenove u potrazi za podrškom, sve dok se ne povežu sa korenom drugih biljaka. Da bi se razvijao, potreban mu je oslonac na druge, baš kao što u parfemu, tek kada dobije oslonac na našoj koži, počinje da emituje svoj veličanstveni sjaj.

Sun: Zvezda oko koje se sve vrti, vitalna, neophodna za opstanak prirode. U potrazi za novim sjajem, stigosmo na Orijent, koji stvara svetle vibracije i treptaje po koži. Osećaj sunca koje igra na koži, zatočenog u parfemskoj vodi, pojačan je dodavanjem lešnika i vanile, koji celu kompoziciju pretvaraju u himnu opuštenom uživanju, slatkoj letnjoj dokolici, za koju Italijani imaju tačno ime: “Dolce far niente”.

Share