Kategorije
Juliette Has a Gun - NOT A PERFUME HAND CREAM 30ML

Not a Perfume Hand Cream

2.900,00 din.

Eau De Parfum

Not a Collection

30 ml
NOT A PARFUME nas je osvojio svojim efektima.
NOT A COLLECTION će nas razmaziti svojim ne-parfemisanim proizvodima za negu tela.
Deset godina od lansiranja, Not a Parfume, kreacija Romana Ričija koja je kao jedini sastojak imala sintentički molekul cetalox i dalje je jedan od najpopularnijih mirisa ovog brenda. Iako nije klasičan parfem, jer se cetaloks, inače, u parfemima koristi u baznim notama, kao efekat više nego kao mirisna nota, Not a Parume je svojim varljivim i promenljivim drvenasto mošusnim tonovima koji titraju po koži i stvaraju intrigantnu auru oko onoga koji ga nosi, naprosto - neodoljiv.
Za one koji više ne mogu bez njegovih čari, brend je kreirao Not a Parfume Superdose, sa čak 20% koncentracije. A za zavodljivi veo koji odiše sa vaše kože svakim pokretom, tu je Not a Parfume kolekcija za negu tela.
Liniju proizvoda Not a Collection čine Hair and Body Mist (% alkohola) i krema za ruke, bez parabena, ftalata, sulfata (sls), mineralnih ulja i veštačkih boja.

Ako ste voleli da svoj Not a Parfume kombinujete sa drugim parfemima, linija Not a Collection vam to olakšava: nanesite je kao negu, a ona će vašem parfemu dati dodatnu zagonetnu mirisnu notu.
Share