Kategorije
Kilian Love Eau Fraiche 50ml

Love Eau Fraiche

23.310,00 din.

Eau De Parfum

50 mL
LOVE, don't be shy - parfem brenda Kilian lansiran je 2007. godine, a sada nam stiže sveža cvetna varijacija "eau fraîche".
- Ljubav je naš životni narkotik, njegova ludost i njegova svežina. Njoj se stalno vraćamo, uprkos sebi, kao svakoj pravoj zavisnosti - kaže Kilijan Henesi o inspiraciji za novi parfem.

- Love, Don't be Shy, inspirisan je orijentalnim kolačima i ratlukom od ruže - on je intenzivniji, dok u Eau Fraîche varijaciji latice su izraženije, podcrtavajući miris mošusa, uz manje gurmanskih tonova - rekla je parfimerka Calice Becker. Namenjen prolećnim ljubavnicima, koji trepere od obećanja nove ljubavi, Love, Don't be Shy Eau Fraîche podseća na prve korake u igrama ljubavi, gde rizik prethodi nagradi.

LOVE, don’t be shy Eau Fraîche je poslastica za odrasle na bazi "marshmalow" akorda i mošusa, ipak mnogo otvorenija i manje gurmanska od originalnog parfema LOVE, don’t be shy.  Neroli i cvet narandže daju svežinu i delikatnost osnovnoj kompoziciji.  Njegovo meko srce od cvetnih latica božura i frezije prekriveno je delikatnim velom, sa željom da nam parfem dočara senzualnost nove ljubavi. Navikli smo da Kilian cvetni buketi, od ruže do tuberoze, od narandžinog cveta do gardenije... uvek imaju narkotičnu crtu koja nas nagoni za stalnim mirisanjem. Ovaj parfem nije izuzetak.

Perfimer: Calice Becker
Share