Kategorije
JHG In the Mood for Oud EDP 75 ml

In the Mood for Oud

27.720,00 din.

Eau De Parfum

75 ml
Kolekcija: LUXURY COLLECTION

"Evo je, dolazi, sva tajanstvena... Budi oprezan, jer slomiće tvoje srce..."
Femme fatale - Velvet Underground

Oud ili agar, ta skupocena supstanca koja unosi nemir i magiju istoka u prostor oko vas, interpretirana u mnogim parfemima, još nije istrošila svoje čini. Svojim komplikovanim i varljivim karakterom u kom se slast i animalno, senzualno i oporo, mešaju u jedinstvenoj opojnoj i zbunjujućoj kompoziciji, oud je nadahnuo novi parfem Romana Ričija za brend Juliette Has a Gun.
"Oud je poznat kao veoma kompleksan miris. Kompleksan... Nismo li svi mi takvi? Odlučio sam da mu dodam svoju dozu misterije, sa bergamotom kao gornjom notom. Svežina bergamota maskira osnovni miris. Žena koja nosi In the Mood for Oud ogrnuta je crvenim velom, ona zna kako da vodi svoju igru. Senzualna, onako kako samo žena Orijenta to ume da bude, ona neprimetno spušta svoje čini na vas. Dok se osvestite, već ste potpali pod njih", kaže o novom mirisu Romano Riči.
In the Mood for Oud vas osvaja na više načina. Osvežavajuće, citrusne note bergamota poigravaju se vašim čulima, pre nego što miris otkrije svoje pravo lice. Svež i bezazlen u prvi mah, njegova je priroda, uistinu, senzualna, a srce divlje. Tople i privlačne note ouda vas obuzimaju, a na njihove čari iz pozadine se nadovezuju slatka zrna tonke, da upotpune magiju.

Gornje note: bergamot
Srednje note: oud, papirus, šafran, malina
Bazne note: apsolut vanile i mahuna tonke
Share