Kategorije
GUAM panty - kratke helanke

GUAM kratke helanke – Panty

1 kom.
GUAM Kratke helanke

Ove kratke helanke sa mikrokapsulama Guam® od morskih algi i kofeina, u sinergiji sa dugim infracrvenim zracima (FIR) imaju sledeće dejstvo:

• Poboljšavaju mikrocirkulaciju i elastičnost kože, sa ciljanom akcijom na zonu stomaka i struka. Zatežu, toniraju kožu, oblikuju zonu stomaka i gluteusa. Ne utiču na gubitak kilograma.
• Mikrofiber tkanina Emana® sadrži bioaktivne mineralne kristale integrisane u DNK prediva, koji apsorbuju toplotu ljudskog tela i vraćaju je u formi blagotvornih dugih infracrvenih zraka (FIR).
• Tehnologija mikroinkapsulacije GUAM® morskih algi i kofeina u tkanini omogućava postepeno oslobađanje aktivnih sastojaka na kožu i produžava njihovu efikasnost.
• Ekskluzivni dizajn, sa bioaktivnim mineralnim kristalima, stvara masažne efekte i tonira kožu tokom kretanja, uz zatezanje i oblikovanje zone stomaka i gluteusa.
Proizvod je dostupan u veličini S/M.

Preporučena maloprodajna cena: 5.820,00 din.
Upotreba:
Obući iznad donjeg veša. Kada se oblači prvi put, ako je potrebno, lagano proširiti materijal rukama. Nakon prve upotrebe, proizvod se prilagođava obliku tela.

Najbolji rezultati se postižu ukoliko se proizvod koristi 6 sati dnevno tokom 30 uzastopnih dana.

EMANA® mikrofiber je patentirana tehnologija bezbedna za kožu, naučno testirana korišćenjem međunarodnih protokola, koje su sprovele nezavisne laboratorije.
EMANA® poseduje sertifikat Oeko-Tex® klasa I.

GUAM® helanke se mogu koristiti nakon trudnoće. ZABRANJENO KORIŠĆENJE TOKOM TRUDNOĆE.

Pranje na 40° C.
Sadržaj GUAM® mikrokapsula: voda, Caprylic Capric Triglyceride, kofein, mikronizovani prah morskih algi Laminaria Digitata.
Share