Kategorije
DIPTYQUE HG Diffuser 2017 Figuier 75 ml

Figuier Diffuser 2017

18.900,00 din.

Hourglass diffuser

75 ml
Simboličan i prepoznatljiv difuzer u obliku peščanog sata. Blisko povezan sa toaletnom vodom Philosykos, difuzer naglašava kvalitete drveta smokve – toplinu kore, svežinu listova i mlečan sok ploda drveta.
Podstaknuti duhom inovacija, Diptique je osmislio koncept kućnog difuzera mirisa u obliku peščanog sata. Samo ga je potrebno okrenuti na suprotnu stranu za početak novog ciklusa difuzije u približnom trajanju od sat vremena i uživajte u divnom senzornom iskustvu: Diptique sat. Idealan je za parfimisanje malih prostora tokom nekoliko meseci, dok miris ne ispari u potpunosti, nakon čega se može ponovo napuniti istim mirisom (takozvani "refill").
Jedinstven patentiran metod koji se oslanja na tehniku kapilarnog suda i gravitaciju predstavlja spoj tehničkog minimalizma i sofisticiranosti. Koristi se jednostavno, poput peščanog sata – parfemu je potrebno oko 20 minuta da iscuri, zatim difuzer treba okrenuti na suprotnu stranu.
Dizajn je ekološki osvešćen i difuzer je napravljen od materijala pogodnih za reciklažu.
Idealan je za manje prostore. Miris se širi u krugu od 3-4 m oko difuzera.
Difuzer treba okrenuti tako da parfem počne da kaplje. Novi difuzer treba okrenuti 2-3 puta za redom kako bi se materijal kroz koji se miris širi dobro natopio. Isto treba učiniti ukoliko difuzer nije korišćen duži vremenski period.
Može se koristiti i u javnim prostorijama poput kancelarija ili hotelskih soba.
Parfem u difuzeru (75 ml) traje oko 2 meseca nakon čega polako isparava. Nakon toga difuzer se može napuniti još 2 puta istim mirisom.
Share