Kategorije
Fango Rapido blato protiv celulita 1kg

Fanghi d`Alga Azione Rapida 1000 g

GUAM brzodelujuće blato od algi protiv celulita, za 13-15 tretmana od 10 minuta.

1 kg
Proizvod je 100% prirodnog porekla sa visokim koncentracijama algi, gline i eteričnih ulja. Brzo delovanje ovog proizvoda omogućuje gubitak masnoće i celulita za samo tri nedelje, a koži tela vraća tonus i čvrstoću. Za vreme tretmana s blatom normalno je da se oseća lagano peckanje i da se pojavi blago crvenilo na koži. Nije namenjeno koži koja je osetljiva i ima proširene vene i kapilare. Ne preporučuje se u trudnoći i za vreme dojenja.
Preporuka: za postizanje što boljih rezultata, posle blata koristite neki od Guam gelova ili krema protiv celulita ili za mršavljenje, iz Guam asortimana, i danima kada nemate tretman blatom. Za jače oblike celulita najbolja je kombinacija sa nekom od Fango krema. Uporedo se preporučuje i konzumiranje napitaka Britannia Dren.
Način primene: kremu-blato naneti u srednjem sloju po površini kože i ostaviti da deluje desetak minuta. Nije potrebno oblačiti pantalone ili umotavati foliju preko blata. Po isteku desetak minuta kremu-blato isprati pod tušem s vodom. Nanosi se svaki treći dan.
Share