Kategorije
Hermetica Paris Darkoud EdP 100ml

Darkoud

18.990,00 din.

Eau De Parfum

100 ml
Latice ruže upletene u čipku tkanu od tamnih niti...

Darkoud parfemska voda je prozračan, začinjen miris, kom eleganciju i dah luksuza obezbeđuje raskošna aura ouda. Visoka koncentracija ovog snažnog sastojka izbalansirana je apsolutom ruže, koja doprinosi svežini i blistavom sjaju ovog zavodljivog eliksira, kom završni ton pruža meki molekul šafrana.

Dark: Tama je sa ove strane, snaga i dubina. Misterija ouda poigrava se sa šafranom. Sjaj je sa druge strane, bljesak prodire kroz tamu, blistava zora, trag svetlosti kojim ruža probija tamne note ouda. Darkoud preklapa svoja dva lica, kao što su dan i noć povezani neraskidivnim vezama.

Oud: Glavni sastojak parfema, oud ili agar, dragoceno je, skupoceno drvo iz Asama u Indiji, koje stvara aromatičnu smolu intenzivnog mirisa i visokog kvaliteta. Preuzet iz srca starih stabala, on čuva tajne vremena i sigurnom rukom nas vodi kroz zamršene prolaze, bilo da su u mrklom mraku, ili osvetljeni zaslepljujućom svetlošću. Koža ga prihvata, spaja se sa njim u pulsirajućem ritmu i odmah spremno upija ovu omamljujuću aromu.

Share