Kategorije
By Kilian Dark Lord 50ml-1

Dark Lord „EX TENEBRIS LUX“ (without coffret)

30.870,00 din.

Eau De Parfum

50 ml
Dark Lord je gospodar noći.

Upoznaćete ga pod najneobičnijim okolnostima i njegova misterija će se polako otkrivati pred vama: duo esencija sečuanskog i burbonskog bibera donosi instantnu magnetsku privlačnost, uz note bergamota koji na prvi mah kompoziciji udiše život i svetlost. U srcu parfema tinjaju indijski jasmin sambak i davana, stvarajući note koje menjaju svoj karakter u zavisnosti od kože koju dotaknu, umotane u raskošni liker od ruma. Dark Lord se potom priklanja senkama: sirovi koren vetivera je ekspertski isprepleten sa prefinjenim kožnim notama indijskog cipriola, dopunjenog jakom drvenastom dozom atlaskog kedra i indonežanskog pačulija.
Akordi alkohola i kože ističu se kroz nezaboravan mirisni trag, dočaravajući vanvremensko iskustvo degustiranja starinskih alkoholnih pića u privatnoj biblioteci. Trenutak koji su, blisko sarađujući, "samo za članove" (members only) kreirali francuski parfimer Alberto Morillas i Kilian Hennessy.

“Dark Lord je savršen miris za svaki dan: elegantan, bogat i dugotrajan”, objašnjava Kilian Hennessy. “Esencija vetivera sa Haitija zapravo predstavlja osnovu mirisa; prisutna je od otvaranja i traje... Međutim, kao svi moji parfemi, i ovaj sadrži različite slojeve koji doprinose njegovom karakteru i kompleksnosti”.

Gornje note: bergamot, biber
Srednje note: jasmin, rum
Bazne note: koža, vetiver

Bez dekorativne kutije.
Share