Kategorije
KILIAN Angels' Share Refill EdP 50ml

Angel’s Share EDP Refill

22.050,00 din.

Eau De Parfum

50 ml
Kada je raspoloženje pregrejano, a akstravagancije dozvoljene, stiže mirisna porodica The Liquors. Inspirisana konjakom i džinom, tim legendama žestine, dolazi da obezbedi opojni mirisni podsticaj za nastavak provoda do zore...

Kao potomak renomirane francuske porodice koja proizvodi konjak, Kilian Hennessy osetio je potrebu da serijom THE LIQUORS oda počast poreklu i precima. Zaputivši se kroz vremenske dimenzije Hennessy podruma, Kilian se inspirisao onim "anđeoskim delom" konjaka koji nestane kroz nevidljive pukotine iz hrastovih buradi tokom dozrevanja pića. Ta misteriozna izmaglica, tih nekoliko anđeoskih gutljaja poklonjenih božanstvima vinskih podruma, pretočeno je u mirisne note parfema The Angel's Share.

Angels’ Share pokušava da u sebi sažme sam duh konjaka, atmosfere koju ovo plemenito piće stvara, uz tople drvene i začinske note hrasta, konjaka, sandalovine, cimeta i vanile, kreirajući spoj koji bi i anđele doveo u iskušenje.

THE LIQUORS u adekvatnoj čaši... Poput raskošnih kristalnih čaša, bočice oba parfema su svojim neravninama privlačne za ruku i oko, poput staklenog inventara nekog bara iz art deko doba. teške staklene bočice imaju gravire u obliku slova K, prelamajući svetlost ka dragocenoj tečnosti u njima.

Pokucajte na vrata bara, ušunjajte se unutra i... Prohibiciju ste ostavili za sobom.

The Liquors parfemi pripadaju porodici noćnih mirisa koji se razbuktavaju u trenutku najboljeg provoda.
Share