Kategorije
biokap-olio-ristrutturante-riparatore

Olio Ristrutturante Riparatore

125 ml
Dvofazno ulje za kosu koristi se kod suve i oštećene kose, daje kosi volumen, jačinu i sjaj sprečavajući nastajanje dvostrukih (rascvetalih) vrhova na kosi. Sadrži fitokeratin pirinča, poseban "biljni keratin" koji stvara prirodnu zaštitnu barijeru i obnavlja vlasi kose. Specijalna formula je kreirana tako da ojačava kosu od korena do krajeva, što proizvod čini savršenim za čestu upotrebu kod suve i oštećene kose.

Dvofazna formula: u prvoj fazi nalaze se organsko ulje slatkog badema i biljni ceramidi, koji čine kosu negovanom i sjajnom. U drugoj fazi su sadržani hidrolizovani proteini pirinča i biljni glicerin, koji nude hidratantna i omekšavajuća svojstva.

Proizvod je dermatološki ispitan. Ne sadrži parabene, SLS, silikone i PEG. Testirano na nikl.

Preporučena maloprodajna cena: 1.922,00 din.
Dobro promućkati sadržaj bočice pre upotrebe. Naneti ulje vrhovima prstiju po celoj dužini kose ili samo na oštećene krajeve.

Može da se nanese na vlažnu kosu, kako bi se zaštitila od toplote fena tokom sušenja ili na suvu kosu, kako bi dobila veći sjaj i bila lakša za oblikovanje.

Ulje se može koristiti na suvoj ili vlažnoj kosi nekoliko puta nedeljno, a najbolje u kombinaciji sa BioKap šamponom za suvu kosu.
Fitokeratin pirinča, organsko ulje slatkog badema, biljni ceramidi maslinovog ulja, organsko arganovo ulje.
Share