Kategorije
NIOD Set N.1

Set N.1

7.560,00 din.

Set sadrži 4 NIOD proizvoda za čišćenje, hirataciju i negu kože lice i područja oko očiju

LOW-VISCOSITY CLEANING ESTER - LVCE 50ml /1.7 fl oz/oz liq LVCE je sistem za čišćenje koji poštuje zaštitinu barijeru kože i reguliše proizvodnju sebuma, čisti kožu i uklanja šminku. LVCE ne sadrži biljna ulja, deterdžente i vodu. Koristi izolovani šećer i estre avokada kako bi uklonio nečistoću i šminku sa ili bez umivanja vodom.
KORIŠĆENJE: Utrljajte izdašnu količinu proizvoda na suvo lice. Isperite mlakom vodom. Može se koristiti i bez vode stavlljanjem formule na tupfer (najbolje pamučni).

FRACTIONATED EYE CONTOUR CONCENTRATE - FECC 3ml /0.1 fl oz/oz liq Viskokoncentrovani bioserum za konture oko očiju koji kombinuje 28 tehnologija kako bi delovao na sve aspekate starenja regije ispod i iznad očiju u jednom tretmanu. Koristi napredne biotehnologije, tehnologije polifenola, tehnologije cikličnih peptida nove generacjie, okeanologije i druge savremene tehnologije.
KORIŠĆENJE: Naneti na predeo oko očiju,uključujući gornje kapke, ujutru i uveče.

MULTI-MOLECULAR HYALURONIC COMPLEX - MMHC 15ml /0.5 fl oz/oz liq Ova formula pruža multidimenzionalni pristup topijskoj hijaluronskoj suplementaciji kombinujući 15 molekula hijaluronske kiseline. Pruža hidrataciju na bazi vode i osećaj prijatnosti na koži koja izgleda jedro, elastično i ujednačeno.
KORIŠĆENJE: Preporučuje se kao glavni proizvod NIOD režima kada se koristi zajedno sa Copper Amino Isolate Serum (CAIS). Ako se koristi zajedno sa CAIS, naneti CAIS nakon čišćenja, a zatim naneti Multi-Molecular Hyaluronic Kompleks (MMHC). Ako se koristi nezavisno, korisititi MMHC nakon čišćenja a pre upotrebe drugih tretmana za negu kože. Naneti malu količnu na čitavo lice.

PHOTOGRAPHY FLUID, OPACITY 12% - PF12 15ml /0.5 fl oz/oz liq Novi pristup kreiranja bronzera koji pruža blistavost u stvarnom životu i čini kožu veoma fotogeničnom. Ovaj tretman sa trenutnim dejstvom ima teksturu seruma, ali sadrži mnoštvo prizmi koje prelamaju svetlost, korektor nijansi i tonova i topijske foto-finiš tehnologije koje pružaju ujednačeni sjaj za nekoliko sekundi. KORIŠĆENJE: Naneti umesto ili ispod tečnog pudera kako bi se izbalansirali nepoželjni tonovi i nepravilnosti na koži. Ova formula se može mešati i sa drugim proizvodima za suptilnu korekciju nijansi.


Share