Kategorije
Lierac DUO maska Hydragenist SOS & Lift Integral

DUO MASKA za hidrataciju i lifting

2x6 ml
HYDRAGENIST SOS – HIDRATANTNA MASKA, 6 ml

Maska koja pruža koži optimalnu hidrataciju i osećaj ugodnosti, smanjujući vidljivost prvih bora i finih linija. Lagana gel tekstura bazirana je na Hydra O2 kompleksu, koji vrši oksigenaciju tkiva. Hijaluronska kiselina dubinski hidrira. Ekstrakt ruže deluje tonizirajuće. Ulje kamelije neguje i štiti.

Način upotrebe: Naneti u tankom sloju na čistu i suvu kožu izbegavajući područje oko očiju, a zatim ostaviti da deluje 5 do 10 minuta dok se ne upije. Potom višak ukloniti tupferom. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa Lift Integral maskom. Rezultat: Intenzivno hidrirana koža, blistaviji izgled lica sa manje vidljivim borama.LIFT INTEGRAL – MASKA ZA UČVRŠĆIVANJE KOŽE, 6 ml

Sveža gel tekstura maske koncentrovana je aktivnim sastojcima koji stimulišu intenzivno preoblikovanje kontura lica, učvršćuju kožu i bore se protiv vidljivih znakova starenja. Maska kombinuje sastojke (ekstrakt mahagonija + ekstrakt ljubičaste lale) sa kompleksom Hyalu-3 , koji pruža višestruku anti-age negu.

Način upotrebe: Naneti u tankom sloju na čistu i suvu kožu izbegavajući područje oko očiju, a zatim ostaviti da deluje 5 do 10 minuta dok se ne upije. Potom višak ukloniti tupferom. Rezultat: Učvršćena koža i blistaviji izgled lica sa manje vidljivim borama.


Preporučena maloprodajna cena: 700,00 rsd
Share