Kategorije
NIOD Copper Amino Isolate Serum 2-1 15ml

Copper Amino Isolate Serum 2:1

6.180,00 din.

Utiče na poboljšanje celokupnog zdravlja kože: regenerisana, hidrirana i nežna koža lica.

15
Copper Amino Ispolate Serum 2:1 - CAIS2 je druga generacija više puta nagrađivanog Copper Amino Isolate Seruma 1%. Kroz visoku fokusiranost usmerenu na održavanje kože koja izgleda zdravo, ovaj serum podstiče stvaranje kolagena, regeneriše kožu i donosi novi pristup koji podrazumeva indirektno delovanje na znakove starenja. Takav indirektni pristup razlikuje se od tradicionalnog shvatanja po kom se vidljivi aspekti starenja tretiraju pojedinačno. Umesto toga stvara se osnova po kojoj je važno celokupno održavanje i negovanje zdrave kože. Detaljnije o korišćenim tehnologijama u ovom proizvodu možete pročitati na zvaničnoj internet stranici kompanije NIOD. Ovaj veganski proizvod ne sadrži alkohol, ulje, silikon, orašaste plodove i gluten. Sadrži vodu. Nije testiran na životinjama. PH vrednost proizvoda je između 4,6 i 5,6.
Preporučuje se kao najvažniji proizvod NIOD režima koji se koristi kao prvi korak nakon čišćenja lica, a pre upotrebe bilo kog drugog tretmana za negu kože. NIOD savetuje korišćenje Multi-Molecular Hyaluronic Compleks (MMHC) nakon uporebe ovog proizvoda.
AKTIVATOR Aqua (Water), Glycerin, Tripeptide-29, Tripeptide-1, Myristoyl Nonapeptide-3, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-2, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Glycogen, Propanediol, Pentylene Glycol, Dextran, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Isoceteth-20, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, PhenoxyetHKnol, Chlorphenesin.
KONCENTRAT BAKRA
Aqua (Water), Copper Gluconate, Isoceteth-20, PhenoxyetHKnol, Chlorphenesin.
Napomena: Aktivator sadrži 2% čistog GHK (Tripeptid-1). Bočica seruma, pre mućkanja, sadrži bakar glukonat. Kada se promućka, 1% GHK ostaje u slobodnoj formi, dok se 1% vezuje za bakar glukonat i formira 1% bakar tripeptid-1 (poznatiji kao GHK-Cu ili peptidi bakra). "2:1" u nazivu proizvoda odnosi se na odnos 2:1 u kom su GHK i GHK-Cu.
NIOD formulacije se povremeno usavršavaju kao rezultat posvećenosti kompanije inovativacijama. Zato se lista sastojaka prikazana ovde može razlikovati od one na ambalaži u zavisnosti od vremena i mesta kupovine proizvoda.
Share