Ekskluzivno novi parfemski brendovi u Metropolitenu

Nekoliko "niche" parfemskih brendova, selektivnih parfema koji se ne mogu naci u svim parfimerijama, i prodaju se, za parfemske znalce i sladokusce, na malom broju prodajnih mesta na svetu, stiglo je kao novitet u Metropoliten

Osim sto su retki, neobicni i kvalitetni - parfemi i parfemske vode - oni su i medju najskupljim, a neki verovatno i najskuplji u nasoj parfimerijskoj ponudi.

Imamo veliko zadovoljstvo da Vam predstavimo tri nova, i potpuno razlicita brenda koja nose sa sobom zanimljive price o nastanku:

FRAPIN nastao kao kreacija inspirisana francuskim istoimenim konjakom, na vinogradarskom tlu i u zamku porodice koja od 13. veka proizvodi konjak. Cetiri parfema u okviru brenda ocaravaju notama zemlje, drveta, vina, zacina, i sire osecaj toplog, omamljujuceg kao konjak.

PARFUM D`EMPIRE
je osmisljen kao put kroz istoriju velikih civilizacija i mocnih imperija, istrazujuci njihove ukuse, donoseci asocijacije na zivot u dalekim epohama i podnebljima,tako da nas, primer, Eau de Glorie, vodi na mirisi put kroz jedan zamisljen Napoleonov dan.

ESCENTRIC MOLECULES je provakativni, revolucionarni izazov, rukavica bacena u lice klasicnom parfimerskom svetu, dva mirisa napravljena u slavu samo jednog sastojka, i to sintetickog! Cudo s "molekulima" se tu ne zavrsava: oni su uniseks, na svakoj kozi deluju razlicito, vise nego miris, osvajaju asocijacijom, poput feromona. Za vama ce se, sigurno, svi okrenuti.
smrtovnice