Metropoliten Beauty Blog Awards

Prateći pisanje domaćih blogera, Metropoliten parfimerija odlučila je da uvede posebna priznanja za vaš trud i promociju pravilne nege, da nagradi vašu ljubav prema kozmetici.
Od ove godine, Metropoliten će dodeljivati Metropoliten Beauty Blog Awards, za najbolje blogove i postove o kozmetici.

Koje će kategorije biti nagrađene?
Glavna nagrada
:
- Metropoliten Best Beauty Blog Award - Najbolji blog o lepoti u tekućoj godini po oceni nezavisnog žirija

Specijalne nagrade:
- Metropoliten Best Beauty Post Special Award
- 2 nagrade - i to za najbolji post o kozmetici (iz asortimana Metropolitena) i najbolji post o parfemu (iz asortimana Metropolitena).

VAŽNA NAPOMENA: Metropoliten Best Beauty Blog Award je nezavisna nagrada koja vas ni na koji način ne obavezuje da pišete o bilo kom proizvodu iz asortimana Metropolitena. Nagrada nosi ime "Metropoliten", zbog organizatora dodele svih blog nagrada pod ovim imenom, parfimerije Metropoliten.
Metropoliten želi da ova nagrada ima kredibilitet i ugled, i žiri neće davati nikakvu prednost blogovima koji su više ili pozitivnije pisali o Metropolitenu i kozmetici iz asortimana ove parfimerije.

KO IMA PRAVO DA UČESTVUJE
Svi blogeri (blogerke) iz Srbije koje imaju kozmetički blog, ili „lifestyle" blog pretežno posvećen kozmetici, šminkanju, parfemima, nezi kože, kose i tela.
Blog mora imati najmanje 25 postova iz oblasti nege i lepote (nega lica, tela, ruku, kose...) objavljenih u toku godine (u periodu od 1. decembra prethodne, do 1. decembra tekuće godine). Na ovaj način želimo da unesemo kriterijum po kom se „lifestyle" blogovi koji se bave lepotom mogu uključiti u takmičenje.

KAKO DA KONKURIŠETE
- Za glavnu nagradu - Najbolji blog
Pošaljite četiri linka za četiri posta sa vašeg bloga po vašem izboru, na mail [email protected] - i to prva dva posta do 30. juna 2014, ostala dva do 1.decembra 2014.
- Za specijalne nagrade
1. Pošaljite tri posta po vašem izboru o parfemima iz Metropoliten asortimana (za specijalnu nagradu za parfemske postove) - barem jedan treba da stigne do 30. juna 2014, ostali do 1. decembra 2014.
2. Pošaljite tri posta po vašem izboru o kozmetici, iz asortimana Metropolitena (za specijalnu nagradu o kozmetici) - barem jedan treba da stigne do 30. juna 2014, ostali do 1. decembra 2014.

VAŽNI ROKOVI
U zvaničnu konkurenciju ulazi se nakon što se pošalju prvi postovi, 30. juna 2014 (do ponoći), a prvih dana jula objavićemo i zvaničnu listu blogova koji su konkurisali za Metropoliten Beauty Blog Awards. Ostale postove možete poslati do 1. decembra 2014.

ORGANIZATOR
Nagrađivanje najboljih blogova i postova organizuje parfimerija Metropoliten i organizacioni tim kompanije Do-ing koja je vlasnik parfimerije Metropoliten. Organizator će brinuti da se ispoštuje procedura konkursa i prosleđivati sve pristigle linkove, bez prethodne selekcije, žiriju.

ŽIRI
Žiri će biti sastavljen od osoba iz medija (elektronskih i štampanih) koje su potpuno nezavisne od Metropolitena.
Za glavnu nagradu će se, osim postova koje ste poslali, bodovati i opšti utisak o blogu
(estetika i funkcionalnost, preglednost...).
Za specijalne nagrade ocenjivaće se samo postovi koje ste poslali.

OBAVEŠTAVANJE
Sve informacije prosleđivaćemo vam posredstvom Internet i Facebook stranice Metropolitena. 
Nakon 30. juna, kada budemo imali kompletnu listu učesnika, informacije ćemo vam dostavljati na ličnu mail adresu (koju ćete nam vi poslati).

DODELA NAGRADA
Nagrade će se dodeliti na posebnom koktelu koji ćemo organizovati u decembru, pred kraj godine, a naknadno ćemo vas obavestiti o datumu i mestu.
Na dodelu će biti pozvani svi koji su učestvovali na konkursu.

NAGRADE
Plakete, statue i pokloni za nagrađene.

PRATEĆE MANIFESTACIJE
Metropoliten će tokom godine organizovati posebne dane otvorena za beauty blogere koji žele da upoznaju Metropoliten parfimeriju i njen asortiman, o čemu ćete biti na vreme obavešteni.

POSEBNE NAPOMENE
Metropoliten ostavlja mogućnost da ove ili narednih godina uvede dodatne kategorije nagrađivanja za najbolje postove ili blogove i time obogati ovu akciju i nagradi više blogera.
Metropoliten Best Beauty Blog Award i dve Metropoliten Best Beauty Post Awards dodeljivaće se svake godine.
Metropoliten, takođe, ostavlja pravo da promeni način ocenjivanja i uslove konkuras u narednim godinama kako bi, na osnovu iskustva poboljšao kriterijume za izbor.
Naša je želja da ova akcija postane tradicionalna, i pomogne blogerima u Srbiji da podignu svoje blogove i njihov ugled na nov nivo a da Metropoliten Best Beauty Blog Award postane važna i ugledna nagrada kod nas.

Nadamo se da ćete se uključiti u ovaj program koji će, nadamo se, uneti u beauty-blogosferu više druženja, zajedničkih akcija i okupljanja, i konačno, priznanja za vaš rad.

Srdačno,

vaš Metropoliten