Mini tretmani

Naša želja je da na pravi način upoznate kozmetičke brendove iz naše ponude, odaberete one koji najviše odgovaraju potrebama Vaše kože, Vašoj ličnosti i životnom stilu. Zbog toga često organizujemo mini tretmane na kojima od brend menadžera i stručnih lica možete dobiti savete i preporuke u vezi sa Vašom optimalnom personalizovanom negom, na licu mesta probati odabrane proizvode kroz mini-tretmane ili se uz diskretno osvetljenje, aromatični čaj i mirise cvetnih vodica prepustiti luksuznom spa ugođaju prilagođenom vremenu savremene žene.

Ovi tretmani često su izuzetna prilika da u prijatnom ambijentu naše parfimerije probate masažu lica sa face-lift efektom, dragocenu aromatičnu masažu ruku, priuštitesebi potpuno besplatno autentičnost, luksuz i egzotiku proizvoda koje ne možete probati ni na jednom drugom mestu u gradu… ili jednostavno pronađete svoju oazu uživanja i opuštanja na kraju radnog vremena u užurbanom danu, a pre nastavka večeri u koju ćete ući svakako bogatiji za jedno novo iskustvo i čulni doživljaj.

Idealno kako za prvi susret, tako i za nove dimenzije poznanstva sa brendovima koji neguju i čuvaju lepotu, ali i blagostanje tela i duha.