Konsultacije

Konsultacije i kratki tretmani

Parafarmacija METROPOLITEN Vam predstavlja novosti koje mogu biti zanimljive svima koji prate svet nege i lepote ili žele da unaprede negu svoje kože: 

● U okviru novog Metropolitena, konsultacije oko nege lica i tela su u vidu mini tretmana naših najekskluzivnijih brendova Darphin, Cinq Mondes, Pure Altitude, Dr.Sebagh i Erbrorian.

Pridružite nam se svake poslednje nedelje u mesecu i upoznajte se sa našim najboljim tretmanima.

● Besplatna konsultacija korekcije obrva. Sama korekcija obrva je besplatna uz kupovinu jednog proizvoda za zonu oko oka.

● Dođite i pronađite svoj lični "blend" parfema

 

ZA ONE KOJI SU U NEDOUMICI OKO IZBORA PRAVIH PREPARATA ZA NEGU KOŽE BESPLATAN PREGLED SKIN-SKENEROM I KONSULTACIJA KOZMETIČARA JE IDALJE DOSTUPAN:

 

Skin skener je elektronska kamera, koja daje 50 do 200 puta uvećan prikaz kože, sto daje dragocenu pomoć kozmetičaru prilikom dijagnoze. Kompjuterski prikaz omogućava da se ustanovi trenutno stanje kože (suva, dehidrirana, bez sjaja, osetljiva, problematična T zona, problemi sa tonusom), kao i da se napravi poredjenje stanja kože u odnosu na vašu starosnu dob. 

Ova metoda je od velikog značaja devojkama koje rade u Metropolitenu i imaju stručno obrazovanje i iskustvo (Viša medicinska škola odsek za kozmetiku i estetiku), radi ustanovljavanja prave dijagnoze i davanja preporuke za adekvatnu negu. Uz kožu, skin skenerom se mogu pregledati i nokti i kosa.

 

Ukoliko želite da zakažete termin za konsultacije ili potražite dodatne informacije, možete se javiti na telefon 011/ 2625-938 , ili na e-mail: konsultacije@metropoliten.rs, ukoliko zelite da Vas kontaktiramo.

 

 METROPOLITEN se nalazi u Zmaja od Noćaja 9, Beograd

 

METROPOLITEN
Vaša lepa navika