Kategorije Filteri

RoC

RoC

RoC – više od pola veka inovacija.

RoC je francuska dermokozmetika sa tradicijom dugom preko 60 godina. Doktor farmacije, Jean – Charles Lissarague, izumeo je 50-ih godina prošlog veka prvu kozmetičku formulu bez dodatih mirisa. U saradnji sa dermatolozima, želeo je da ponudi kupcima potpuno bezbednu kozmetiku u apoteci. Robna marka RoC je dobila ime po apoteci Pharmacy Rogé – Cavaillès, gde je najpre bila prodavana njegova paleta proizvoda. Usledilo je usavršavanje proizvoda inovacijama koje ne prestaju. Žene širom sveta poklanjaju svoje poverenje upravo ovom brendu, jer je klinički testiran, a kvalitet i delotvornost preparata su dokazani opsežnim i temeljnim dermatološkim istraživanjima. 50-ih godina RoC lansira prvi hipoalergenski proizvod. 1950. proizveden je prvi “total sun block”. 1995. stabilizovan je čist vitamin A (retinol).

Inspirisan tehnologijama podmlađivanja u kozmetici i medicinskim antiage tretmanima, poput botoksa ili hijaluronskih filera, RoC je sabrao svoje ogromno znanje i iskustvo lidera u anti-age kozmetici i postavio nove standarde svojih čuvenih preparata. Prvi stabilizovan aktivan retinol, po kom je RoC poznat u svetu, sada je u inoviranoj formuli u RoC Pro-Correct liniji, udružen sa hijaluronskom kiselinom, za snažno dejstvo protiv bora, kao kozmetički pandan hijaluronskim filerima. RoC Pro-Renove formula, sa hexinol tehnologijom koja deluje u ćelijskom jezgru za bržu sintezu kolagena i vitaminom C, delujući na višestruke znake starenja poput bora, opuštanja, fleka i gubljenja sjaja kože, kozmetički je pandan laserkim tretmanima i hemijskim pilinzima.

RoC formule su vaš idealan saveznik i za poboljšavanje rezultata i produženje dejstva medicinskih anti-age tretmana, lasera, filera, botoksa… Bezbedne, klinički dokazane formule. Otkrijte RoC – kozmetiku koja se ne oslanja na reklamu, nego na rezultate.

www.roc.fr
www.roc.com