Kategorije Filteri

Guam

Guam

Kako je svet otkrio blagodeti GUAM algi?
Fabriku LACOTE osnovao je Egidio Siena, stručnjak za lepotu i zaljubljenik u more nakon što je 1986. posetio luku Brest u Velikoj Britaniji. Prvo što je primetio bio je impozantni svetionik, a odmah zatim i niz barki punih morskih algi. Doznao je da lokalno stanovništvo alge smatra dragocenim kao i ribu i da svakog leta sakupljaju alge sa morskog dna, suše ih prirodnim putem na suncu i vetru, melju i pretvaraju u prah, pravi koncentrat oligomineralnih elemenata i vitamina. Ovako pripremljene alge korišćene su za lečenje gojaznosti i reumatizma, a bile su i sastavni deo brojnih recepata za negu lepote. Utemeljen upravo u tradicionalnom poznavanju lekovitih svojstava algi i načina njihovog korišćenja, italijanski brend GUAM u svojoj kozmetici nastavlja da koristi najbolje iz mora. Čuven je na globalnom nivou po preparatima protiv celulita sa ekstraktom alge marine koja ubrzava metabolizam, sicilijanskom glinom i biljnim sastojcima. Postao je tradicija lepote koju savršeno negovane Italijanke prenose svojim ćerkama.

Šta je ono što tretman GUAM blatom čini najmoćnijim prirodnim tretmanom protiv celulita?
Ekstrakt alge marine osnov je svih GUAM proizvoda. Zbog sadržaja joda, ova alga pojačava metabolizam i podstiče razmenu materija. Izobilje minerala, vitamina i oligoelemenata daje organizmu neophodnu energiju, omogućava detoksikaciju i stimuliše rad žlezda endokrinog sistema. Glina upija toksine i masnoću i telu daruje bogatstvo mineralnih soli tako da se 25% masnoće i celulita smanjuje se za samo 3 nedelje.

Šta treba da znate pre početka korišćenja GUAM blata od algi?
Guam blato je najefikasniji tretman protiv celulita čiji rezultati su vidljivi već posle prvog nanošenja. Uvek treba uzeti u obzir stanje kože, kao i da li postoji problem proširenih vena ili kapilara. Blato je termalno, pa je pogodno za normalnu kožu. Za osetljivu i kožu sklonu iritacijama potražite hladnu liniju proizvoda. Seriju tretmana blatima treba da sprovedete u intervalima, sa razmacima od najmanje mesec dana, a postignute rezultate održavajte u kontinuitetu.

GUAM je danas sinonim za najefikasnije tretmane protiv celulita i za mršavljenje prilagođene svim tipovima kože. Praktična primena, visoke koncentracije algi Guam, gline i eteričnih ulja sa moćnim dejstvom na tonus, čvrstinu i elastičnost kože, čine savršen sklad brzog i moćnog dejstva. Uverite se i sami u efikasnost kozmetike čiji rezultati se vide već nakon prvog nanošenja.

www.guam.it