Metropoliten Beauty Blog Awards 2014

24. decembra 2014.  |  Dešavanja

Metropoliten parfimerija je ove godine dodelila prva priznanja autorkama beauty blogova, Metropoliten Beauty Blog Awards.

Odluku o nagradama doneo je nezavisni žiri u kom su bili Vladanka Zečević, beauty urednica u Bazaru, Branislava Kostić, beauty urednica u časopisu Elle i Istok Pavlović, stručnjak za Internet marketing.

Glavna nagrada za najbolji blog 2014., Metropoliten Best Beauty Blog Award, dodeljena je Zlatani Ćirici Lisinac za blog Make up and more.

Dodeljene su i dve specijalne nagrade, Metropoliten Best Beauty Post Award – nagradu za najbolji post o kozmetici (iz asortimana Metropolitena) dobila je Jelena Đukić za post „16 žena Hauschka kataloga“ na blogu Moj neseser (http://mojneseser.blogspot.com/2014/06/16-zena-hauschka-kataloga.html)

– nagradu za najbolji post o parfemu (iz asortimana Metropolitena) dobila je Tijana Šipka za post „Mirisni razvoj muške zrelosti“ na blogu Pudrijera
(http://pudrijera.blogspot.com/2014/09/mirisni-razvoj-muske-zrelosti.html)

U konkursu za najbolje beauty postove i najbolji blog imale su pravo da učestvuju sve domaće beauty blogerke, a u konkurenciji je bio 31 blog.

Priznanja su dodeljena u decembru 2014. na koktelu u restoranu Dijagonala u Beogradu.

Fotografije: Dario Marić

Share