MET PLUS

1. januara 2023.  |  Press

Tokom skoro dve decenije, od osnivanja 2005. godine, Metropoliten je gradio ime koje danas ljubitelji parfema doživljavaju kao sinonim za ekskluzivu, izbor najpoznatijih niche i art mirisnih brendova i za otkrivanje parfema za koje su čuli samo najveći mirisni sladokusci.

2022. godinu krunisali smo otvaranjem nove vračarske parfimerije na uglu Njegoševe i Kursuline.
2023. započinjemo ispisivanjem prvih redova nove Metropoliten priče. Krajem januara otvaramo MET+

Iskoračićemo iz neuhvatljivog oblaka parfemskih molekula i zakoračiti u prirodom inspirisan i naukom formulisan svet nege kože.

MET+ će biti svet nekih drugačijih molekula: peptida, retinoida, hijalurona…
Razmaziće vas teksturama koje se stapaju sa kožom, oduševiti formulama sa dokazanim delovanjem. Najsnažniji trendovi u kozmetici okupljeni na jednom mestu prizvaće ljubitelje kvalitetne nege, bilo da su poklonici prirodne ili medicinske kozmetike, bilo da uživaju u luksuznoj mirisnoj nezi ili jednostavnim, ali efektnim dnevnim rutinama.

KOZMETIKA KOJU VEĆ VOLITE I ONA KOJU ĆETE TEK ZAVOLETI
Prepoznaćete neke brendove koje ste voleli, uz savete za pravilan izbor preparata za vašu kožu: Niod, The Ordinary, Malin+Goetz, Darphin, Dr. Hauschka, Embryolisse.
Ljubitelje The Ordinary brenda obradovaće i činjenica da će on uskoro postati dostupan za online kupovinu u Srbiji.

Otkrićemo vam brendove koje vredi upoznati, a za početak, tu su 4 potpuno nova brenda u Srbiji:
ROYAL FERN
FI-NE COSMETIC
INSTITUT ETHEDERM
SUSANNE KAUFMANN

MET+ će se pojaviti na poznatoj vrčarskoj adresi, u Njegoševoj 46, u prostoru koji je donedavno zauzimala vračarska parfimerija Metropoliten pre proširenja i preseljenja.

U maniru Metropolitena, prostor je redizajniran, a miminalistički pristup kombinuje vizuelno istraživačku laboratoriju, tradiciju prodaje kozmetike u apotekama i jednostavnosti koja je, danas, prepoznatljivi znak pravog luksuza.

Ako ne stignete da dođete do radnje, svi preparati će biti dostupni i na našoj online platformi: https://www.metropoliten.rs/prodavnica/

Novosti o datumu otvaranja, događajima i brendovima možete pratite na društvenoj mreži brenda.
Instagram: https://www.instagram.com/_met_plus_/

MET+ Vračar – Njegoševa 46

RADNO VREME
Radnim danima: 10 – 18h
Subotom: 09 – 15h

Share