Luksuzni britanski brend Clive Christian je stigao!

19. decembra 2017.  |  Dešavanja

Predstavljanje novog niche parfemskog brenda, Clive Christian, održano je 20. oktobra 2017. u Metropolitenu.

Poznati po strasti za transformisanjem očekivanog u neobično, parfemi Clive Christian su jedinstveno složeni i stručno izrađeni sa najdragocenijim i retkim sastojcima. Naši posetioci su mogli da dožive ove parfeme na pravi način i nauče nešto više o njihovom nastanku, uparivanju i ekskluzivnim sastojcima, slušajući priče našeg specijalnog gosta, predstavnika Clive Christian brenda.

U samom srcu brenda, osnovanog 1999. godine, nalazi se prva, Originalna kolekcija, čiji portfolio inkapsulira samu suštinu kompanije, bogato nasleđe kreativnosti i zanatstva. Ova kolekcija je osnažila parfemsku kuću i proslavila nasleđe i filozofiju originalne kompanije Crown Perfumery koja je nastala davne 1872. godine.
Sledeća, Privatna kolekcija, stvorena povodom obeležavanja 10 godina od osnivanja parfemske kuće, potvrđuje poziciju brenda na čelu niche luksuznog parfemskog sveta. Inspirisana je trenucima u životu Clive Christiana, kao člana britanskog reda vitezova (OBE), a kako bi ispričao svoje priče, svaki parfem koristi sastojke koje Clive Christian istinski obožava.
Treća, Plemenita kolekcija, nastala je 2016. godine kreiranjem parfema Noble VII. Ova linija parfema evocira duh plemstva i inspirisana je strašću Clive Christiana za ključnim hortikulturalnim, arhitektonskim i umetničkim pravcima koji su oblikovali periode u britanskoj istoriji.

U ponudi Metropolitena su sve tri kolekcije brenda:
– Originalna kolekcija (The Original Collection),
– Privatna kolekcija (The Private Collection) i
– Plemenita kolekcija (The Noble Collection).

Photo: Dragan Jereminov [INSTAGRAM]

Share