2 ugla jedne priče

20. septembra 2022.  |  Dešavanja

METROPOLITEN JE OSVOJIO NOVI UGAO NA VRAČARU

Naša parfimerija na Vračaru se preselila: dobila je novu adresu, novi dizajn, novi sprat, uz poznate parfemske brendove koje volimo.

Kada smo, pre četiri godine, otvorili Metropoliten na Vračaru, uz blagu tremu smo iščekivali utiske i neizbežna poređenja sa našom prvom, velikom i prozračnom dorćolskom parfimerijom. Rivalstvo dve centralne gradske četvrti u kreativnosti, prestižu ili šarmu moralo se odraziti i na Metropoliten.
Vračarski Metropoliten bio je manji, intimniji, tamni zidovi umekšavali su senke a police od drveta i mesingani detalji dizjana prostora evocirali su patinu i dugo sećanje starog, prestižnog beogradskog kvarta. Vračarci su polako otkrivali i prigrlili svoju parfimeriju, a posle četiri godine, vreme je da proširimo vidike, podignemo lestvicu, dodamo još jedan sprat i osvojimo novi ugao.

Poput dorćolskog, vračarski Metropoliten će osvetliti jedan ugao, pogled će se, kroz velike izloge, pružati iz Njegoševe ka Kursulinoj, svetlost će se prelamati kroz mirise istih bočica u obe parfimerije. Pristup izboru parfema biće podjednako uzbudljiv doživljaj kroz koji ćemo vas voditi uz posvećenost, strpljenje i znanje. Sve ostalo biće autentično, drugačije.

Metropoliten drži do dizajna svog prostora. On treba da bude ne samo galerija dostojna plemenitih, ekskluzivnih mirisnih kreacija, nego i trag na urbanom licu grada čije vrednosti uvažava i čuva, ali i obogaćuje novim kreativnim elementima.

Koncept koji negujemo od kada je, 2005. godine, prva srpska “niche” parfimerija osvanula sa ambicioznim imenom i idejom da metropolu upozna sa novim parfemskim idejama i drugačijim iskustvima u izboru i kupovini mirisa, Metropolitenu je donelo uvažavanje i prepoznatljivost i izvan granica Srbije.
Zato jedva čekamo da čujemo vaše utiske o našem novom vračarskom prostoru.

Zakazujemo vam susret na novom uglu.

Metropoliten Vračar, Njegoševa 72.

RADNO VREME
Radnim danima: 10 – 21h
Subotom: 09 – 17h

Share