Kategorije
Santal 33 Shower gel 237ml

Santal 33 Shower Gel

237 ml
Proizvod nije moguće poručiti putem ovog sajta. Proizvod je dostupan samo u parfimeriji u ulici Zmaja od Noćaja 9.

Sećate li se onih starih oglasa za Marlboro? Muškarac na konju jaše pred plamenom u prvom planu, pod visokim, modrim, večernjim nebom. Istinska ikona duha američkog Zapada, sa svim implikacijama muževnosti i slobode. Ovaj čovek, čije je lice obasjano plamenom, oslonjen na kožno sedlo, sam na pustinjskom vetru, prizor je tako moćan da svaki muškarac želi da bude On, a svaka žena da ima Njega.
Iz ove je uspomene rođen Santal 33: ambicija da se kreira mirsna formula inspirisana velikim američkim mitom - i dalje samo fantazijom za ostatak sveta.
Parfem koji se oslanja na senzualnu univerzalnost ove slike, opčiniće i ženu i muškarca. U kompoziciju su uvedeni kardamon, iris, ljubičica i ambroksan, koji treperi i uvodi nas u zadimljenu drvenastu mešavinu (australijska sandalovina, papirus, kedar), uz nešto začinskih, kožastih i mošusnih nota koji daju mirisu uniseks pečat i zavodljivu udobnost.
To je, u par reči, Santal 33... Vatra, oblačić dima... Senzualnost raste kada svetlosti nestane.
Obogaćen vitaminom E (antioksidant), ekstraktom lista masline (hidratacija kože), aloe verom, ekstraktom semena lana, ovaj gel za tuširanje pročišćava i telo i um, sve dok se tuširate sami (u suprotnom pročišćava samo telo).
Ne sadrži parabene, pogodan je za vegane, "cruelty-free".

Cena: 5.670,00 rsd
Share