Kategorije
Stimulskin plus Divine

Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Cream for Normal Skin

28.420,00 din.

Darphin Stimulskin Plus Divine luksuzna lifting krema za lice – za normalnu kožu

50 ml
Vrhunska krema iz linije Stimulskin Plus nudi inovativno rešenje za problem znakova starenja kože. Darphin odgovor nalazi se u staklenoj luksuznoj ambalaži: optimalna i izvanredna mešavina vodećih, aromatičnih i prirodnih sastojaka; sistematično izabranih i dobijenih anti-age tehnologijom, sa savršeno osvežavajućom, laganom teksturom, neodoljivo prijatnog i omamljujućeg mirisa.

Stvorena da imitira rezultate efektne dubinske masaže Pierre Darphin-a, ova krema prijatne teksture ispravlja sve vidljive i nevidljive znakove starenja, uključujući fine linije, bore, neujednačen ten i dehidriranost kože.
Formulisana u malim serijama, Stimulskin Plus, vrhunska luksuzna krema, kombinuje ekskluzivni ekstrakt Sea Emerald™ sa ekstraktom Samphire i peptide, smeštene u izvanredno bogatoj i svilenkasto glatkoj teksturi. Koža će izgledati i osećati se vidljivo mlađe i blistavije.

60% sastojaka je prirodnog porekla, bez parabena, nekomedogeno i dermatološki testirano.
Za normalnu kožu.
Vidljivo zatezanje i ublažavanje finih linija. Značajno poboljšanje gipkosti, elastičnosti kože. Poboljšava teksturu kože koja postaje neprovidna, i na izgled mnogo zdravija. Neravnine na koži, zajedno sa finim linijama i borama, postaju mnogo manje vidljive. Pomaže ojačavanju prirodne barijere kože tako što se kolagen i elastin guraju prema površini kože, čime znaci starenja postaju značajno ublaženi.
Izvanredna kombinacija 31 aktivnog sastojka.
  • Intenzivni anti-age kokteli.
  • Prosvetljujući i umirujući kokteli.
  • Antioksidativni kokteli.
  • Hidrirajući i ishranjujući kokteli.
  • Share