Kategorije
The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder - 20g

100% L-Ascorbic Acid Powder

20 g
Vitamin C je efikasan antioksidant koji posvetljuje kožu, uz redukciju znakova starenja. Ova formula sadrži L-askorbinsku kiselinu (L-Ascorbic Acid) u finom prahu, koja ciljano i vidljivo utiče na neujednačenosti tena, znakove umora i starenja, u kombinaciji sa drugim tretmanima (isključujući proizvode koji sadrže niacinamid (Niacinamide) ili EUK 134).
Formulu čini veoma fina, suva L-askorbinska kiselina u prahu i, kao takva, obezbeđuje najdirektnije, ekstremno visoke koncentracije vitamina C za topikalnu primenu. Kod ovakve vrste primene, tokom prve dve nedelje može da dođe do osećaja peckanja, ali bez iritacija, sve dok se tolerancija kože ne poveća.

*Ukoliko se vitamin C koristi toplikalno u nezi kože, ne sme se upotrebljavati istovremeno sa EUK 134 ili niacinamidom (idealno, vitamin C upotrebljavati u večernjim časovima, a EUK 134/niacinamid u jutarnjim).

Cena: 735,00 RSD
Pomešajte malu količinu (pola ili 1/4 priložene kašičice) u dlanu sa drugim odabranim tretmanom i nanesite na lice ujutru/uveče. Nakon primene možete osetiti blago peckanje. Ne mešati sa formulama koje sadrže niacinamid (nikotinamid) ili EUK 134.
Ascorbic Acid
Share