Metropoliten pokloni

Praznici se pamte i zbog poklona. Zato darujte sa stilom i srcem. Ekskluzivni praznični setovi očekuju vas u Metropolitenu.

Tokom sezone praznika, nudimo vam uslugu pakovanja ODABRANIH POKLONA u luksuzne Metropoliten kutije, jedinstvene baš kao što je i asortiman niche parfema, selektivne kozmetike za negu lica, tela i kose, mirisnih sveća i detalja koji će oplemeniti svaki enterijer.

Za sve one otvorenog duha, kultivisanog ukusa, istančane hedoniste, poznavaoce fine mirisne umetnosti koja oplemenjuje svakodnevnicu predlažemo DIPTYQUE difuzere za prostor, mirisne kugle ili ovale. Unesite magični duh praznika i glamura uz CIRE TRUDON sveće, koje je volela i Marija Antoaneta. L’ARTISAN difuzeri i mirisne kugle idealan su poklon za one koji žele svom prostoru da pruže važan dodir jedinstvenosti.

Praznični poklon setovi oduševiće svakoga svojim dizajnom, kao i sadržajem bilo da se odlučite za AESOP, čiji su proizvodi za negu kože lica, tela i kose superiornog kvaliteta ili BYREDO koji je globalno prepoznatljiv i zadovoljava potrebu za prefinjenim minimalizamom parfema i upečatljivim karakterom umetnosti. Za one ekološki osvešćene i okrenute prirodi, tu su setovi engleskog brenda COWSHED. Čuveni francuski brend DARPHIN insistira na savršenstvu, od sastojaka do veštine kreiranja preparata sa dubokim efektom na čula, kao i sofisticiranosti kroz luksuznu negu.

Ako želite da poklonite slobodu izbora, idealna za vas je Metropoliten POKLON KARTICA. Na nju možete uplatiti iznos koji želite, pokloniti je kome želite, a rok za korišćenje nije ograničen, baš kao što je potpuno slobodan izbor artikala čijom kupovinom će iznos sa poklon kartice biti potrošen.

Ekskluzivnim i holističkim spa tretmanima lica i tela sa autentičnim potpisom kozmetike DARPHIN, PURE ALTITUDE i DR. HAUSCHKA možete obradovati dragu osobu koja preferira potpuni doživljaj svim čulima u jedinstvenom ambijentu METROPOLITEN BEAUTY CENTRA. Tamo vas očekuje veliki izbor POKLON VAUČERA i pomoć naših estetičara-kozmetičara pri odabiru pravog tretmana.

Pripremili smo sve što je potrebno da doprinesemo vašem uživanju u Novoj godini, novim počecima i trenucima koji se pamte. Posetite nas i otkrijte Metropoliten magiju.

poklon-kartica

Galerija