Metropoliten Beauty Blog Awards - izabran je najbolji blog za 2014.

Prateći pisanje domaćih blogera, Metropoliten parfimerija je ove godine dodelila prva priznanja autorkama beauty blogova, Metropoliten Beauty Blog Awards.

Odluku o nagradama doneo je nezavisni žiri u kom su bili Vladanka Zečević, beauty urednica u Bazaru, Branislava Kostić, beauty urednica u časopisu Elle i Istok Pavlović, stručnjak za Internet marketing.

Glavna nagrada za najbolji blog 2014, Metropoliten Best Beauty Blog Award, dodeljena je Zlatani Ćirici Lisinac za blog Make up and more (http://makeupandmore.net).

Dodeljene su i dve specijalne nagrade, Metropoliten Best Beauty Post Award

- nagradu za najbolji post o kozmetici (iz asortimana Metropolitena) dobila je Jelena Đukić za post "16 žena Hauschka kataloga" na blogu Moj neseser (http://mojneseser.blogspot.com/2014/06/16-zena-hauschka-kataloga.html)

- nagradu za najbolji post o parfemu (iz asortimana Metropolitena) dobila je Tijana Šipla za post "Mirisni razvoj muške zrelosti" na blogu "Pudrijera"

(http://pudrijera.blogspot.com/2014/09/mirisni-razvoj-muske-zrelosti.html)

U konkursu za najbolje beauty postove i najbolji blog imale su pravo da učestvuju sve domaće beauty blogerke, a u konkurenciji ih je, ove prve godine bio 31 blog.

Priznanja su dodeljena 22. decembra na koktelu u restoranu Dijagonala u Beogradu.

Uz priznanja, autorke blogova dobile su i vredne nagrade.

Metropoliten je na ovaj način krunisao godinu brojnih druženja sa domaćim blogerkama, a nagrade će dodeljivati i narednih godina, sa željom da one postanu tradicija i važan prednovogodišnji događaj u svetu lepote.