Kategorije Filteri

Noreva

Noreva

NOREVA laboratorija razvijena i prepoznata od strane dermatologa, pionir je na polju dermatologije već više od 20 godina.
Odgovarajući na visoke zahteve lekara, dermatologa i farmaceuta Noreva proizvodi široku gamu dermokozmetskih proizvoda sa motom: #Generacije se osećaju dobro u svojoj koži.

Naša koža odražava naše duševno stanje, raspoloženje, celokupno zdravlje, i ona je naš najosetljiviji organ.
Na osnovu ovog zapažanja, 1980-ih je grupa dermatologa ostrašćenih prema proučavanju kože – njenim složenim interakcijama i evoluciji kroz vreme – oformila laboratoires dermatologiques Noreva. Njihov cilj bio je da svakoj generaciji pruže dermatološku negu najvišeg kvaliteta uzimajući u obzir celokupno zdravlje i prirodnu povezanost kože, tela i uma.
Tako je rođena #Génération Bien dans ma peau.

Ova vizija ponovo ispisuje dermo-kozmetički pravilnik nege visoke tolerancije koja kombinuje efikasnost, čulni ugođaj i blagostanje prilagođeno svakoj generaciji: od beba, preko adolescenata, do odraslih i starijih.

Noreva je svoju široku palete proizvoda podelila u nekoliko linija: ACTIPUR, EXFOLIAC, IKLEN+, SEBODIANE DS, XERODIANE AP+…

ACTIPUR je gama proizvoda namenjena osetljivoj masnoj i aknama sklonoj koži.

EXFOLIAC je gama proizvoda namenjena masnoj i aknama sklonoj koži. Exfoliac je baziran na jedinstvenoj antirecidiv formuli α-Ω hidroksi kiselina. Asortiman je podeljen na 3 segmenta: higijenu, negu i dodatnu negu. Spektar indikacija se kreće od mešovite i masne kože bez ikakve simptomatologije, do srednje teških formi akni. Svi preparati mogu da se koriste samostalno ili u kombinaciji sa propisanom terapijom. Velika prednost Exfoliac proizvoda je što nisu fotoosetljivi, tako da mogu da se koriste tokom cele godine. Takođe sadrži i preparate koji su bezbedni za upotrebu kod dece mlađe od 12 godina i trudnice.

IKLEN+ je linija medicinske kozmetike. Formula je zasnovana na višestrukom dejstvu aktivnih sastojaka: rucinol je prvi dvostruki inhibitor u procesu stvaranja melanina: sprečava stvaranje pigmenta, s dejstvom u višestruko jačim od hidrokinona, i istovremeno selektivno deluje na crni melanin; α-Sofora razgrađuje postojeći pigment. Osim što sprečava pojavu tamnih fleka, Iklen+ kreme poboljšavaju hidrataciju površinskog sloja kože i imaju anti-age efekat.

SEBODIANE DS linija je namenjena rešavanju problema seboroičnog dermatitisa i eliminaciji simptoma. Zahvaljujući patentiranom kompleksu S-Reguline, Sebodiane DS proizvodi za negu umiruju inflamaciju, ograničavaju proliferaciju gljivica i eliminišu ljuspe.

XERODIANE AP+ linija je specijalno formulisana za suvu, veoma suvu i atopičnu kožu. Pogodna je za higijenu i negu osetljive kože cele porodice. Svaki proizvod prilagođen je svom glavnom cilju, a to je da umiri, hidrira i zaštiti kožu, delujući protiv svraba i iritacija.

www.en.noreva-laboratoires.com