Kategorije Filteri

Noreva

Noreva

NOREVA laboratorija razvijena i prepoznata od strane dermatologa, pionir je na polju dermatologije više od 20 godina. Počela je od laboratorije LED (Laboratoires d`Evolution Dermatologique), a u poslednjih 9 godina je pod novim nazivom Noreva LED. Odgovarajući na visoke zahteve lekara, dermatologa i farmaceuta Noreva LED proizvodi široku gamu dermokozmetskih proizvoda sa motom: „OTKRIJTE POTENCIJAL VAŠE KOŽE“. Svaki preparat je formulisan na bazi opsežnih i detaljnih naučnih ispitivanja sa ciljem da deluju na oporavak kože.

Pored široke palete proizvoda, Noreva LED je otkupila patente od Merck Medication Familiale i sa potpuno istim formulacijama i nazivima brendova (EXFOLIAC, IKLEN, PSORIANE, ECZEANE) nastavlja proizvodnju i distribuciju proizvoda. Do promene je došlo samo u izgledu ambalaže, tj. promenjen je logotip i naziv kompanije.

EXFOLIAC je gama proizvoda namenjena masnoj i aknama sklonoj koži. Exfoliac je baziran na jedinstvenoj antirecidiv formuli α-Ω hidroksi kiselina. Asortiman je podeljen na 3 segmenta: higijenu, negu i dodatnu negu. Spektar indikacija se kreće od mešovite i masne kože bez ikakve simptomatologije, do srednje teških formi akni. Svi preparati mogu da se koriste samostalno ili u kombinaciji sa propisanom terapijom. Velika prednost Exfoliac proizvoda je što nisu fotoosetljivi, tako da mogu da se koriste tokom cele godine. Takođe sadrži i preparate koji su bezbedni za upoterbu kod dece mlađe od 12 godina i trudnice.

PSORIANE je prva dermokozmetička linija koja tretira probleme psorijaze, specijalno formulisana na bazi termalne vode Saint-Gervais i AHA. Obuhvata proizvode koji nisu tretmanska terapija, već su namenjeni za dnevnu higijenu, negu, hidrataciju i zaštitu kože zahvaćene psorijazom.

ECZEANE predstavlja liniju proizvoda za tretman konstitutivno suve, krhke i vrlo osetljive kože kod beba, dece i odraslih. Preparati Eczeane su dermatološki testirani i hipoalergijski, formulisani tako da isključe mogućnost nastanka alergije. Ne sadrže parfeme, konzervanse ni veštačke boje. Zaštićeni su od bakterijske
kontaminacije sastavom (soli bakra i cinka, biljni ekstrakti, glicerin, butilen glikol).

IKLEN je linija medicinske kozmetike. Formula je zasnovana na višestrukom dejstvu aktivnih sastojaka: rucinol je prvi dvostruki inhibitor u procesu stvaranja melanina: sprečava stvaranje pigmenta, s dejstvom u višestruko jačim od hidrokinona, i istovremeno selektivno deluje na crni melanin; α-Sofora razgrađuje postojeći pigment. Osim što sprečava pojavu tamnih fleka, Iklen kreme poboljšavaju hidrataciju površinskog sloja kože.

www.en.noreva-laboratoires.com